PON – SUB (08:00 – 17:00/15:00)

Husinskih Rudara 351, Tuzla / 035 302 000

FURUKAWA | REMEX OFICIJELNI ZASTUPNIK

Remex d.o.o. je distributer i serviser Furukawa brenda i nudi širok asortiman proizvoda, uključujući bušilice, hidraulične čekiće i druge dodatke.
furukawa

REMEX | DISTRIBUTER I SERVISER FURUKAWA PROIZVODA ZA BIH

Japanski tehnološki gigant Furukawa Rock Drill (FRD) ima svoje korijene u razvoju rudarske opreme.

REMEX d.o.o. Tuzla je ovlašteni distributer i serviser Furukawa proizvoda i nudi isporuku, montažu i servisiranje hidrauličnih čekića za građevinske mašine težine od 0,5t do 110 t.

“We built Beautifully with the best possible materials and resources”

Šta nudimo?
NAJPRODAVANIJI?

Isporuka Furukawa bušača DCR20 za rudnik Banoviće!

BUŠILICE

Furukawa bušilice su poznate po svojoj izuzetnoj pouzdanosti, efikasnosti i inovativnim tehničkim rješenjima koja omogućavaju visoku produktivnost i preciznost u različitim rudarskim i građevinskim aplikacijama.

furukawa

FURUKAWA HCR-CE

Furukawa HCR-CE je visokokvalitetna hidraulična bušilica koja se ističe po svojoj snažnoj performansi, preciznosti i pouzdanosti, što je čini idealnim izborom za različite građevinske i rudarske projekte.

furukawa

FURUKAWA HCR-NON CE

Furukawa HCR-NON CE je izuzetno pouzdana hidraulična bušilica koja nudi visoku efikasnost i performanse za različite primjene u građevinarstvu i rudarstvu.

furukawa

FURUKAWA DCR

Furukawa DCR je inovativna hidraulična bušilica koja se ističe po svojoj kompaktnosti, fleksibilnosti i visokoj produktivnosti, pružajući izvanredne performanse u zahtjevnim radnim okruženjima.

furukawa

FURUKAWA PCR-NON CE

Furukawa PCR-NON CE je robustna hidraulična bušilica koja pruža pouzdane performanse i visoku efikasnost u različitim građevinskim i rudarskim aplikacijama, bez kompromisa na kvalitetu i trajnost.

HIDRAULIČNI ČEKIĆI

Furukawa hidraulični čekići su renomirani po svojoj izuzetnoj snazi, trajnosti i preciznosti u razbijanju betona i kamenja, pružajući visoku produktivnost i efikasnost na gradilištima širom svijeta.

furukawa

FX ALPHA SERIES (0,5 - 7,0 TON)

furukawa

F6-F9 SERIES (3,5-10 TON)

furukawa

FXJ SERIES (9 - 110 TON)

DROBILICE

Furukawa drobilice su visokokvalitetni dodaci koji se ističu po svojoj izuzetnoj snazi, preciznosti i pouzdanosti, pružajući efikasno drobljenje kamena i betona u širokom spektru građevinskih i rudarskih aplikacija.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Vaše Ime i Prezime

Email adresa

info@remex.ba

Broj telefona

061 163 117

Adresa

Husinskih Rudara 351, Tuzla

Scroll to Top