PON – SUB (08:00 – 17:00/15:00)

Husinskih Rudara 351, Tuzla / 035 302 000

FORD PUMA

Pametno, na svakom nivou!

VEĆ OD 52.900 KM

FORD PUMA. ZAŠTO GA ODABRATI?

Inovativni dizajn 'usmjeren na čovjeka', hrabar vanjski stil SUV-a i sofisticirani hibridni pogonski sklop čine Ford Puma jedinstvenim izborom. Dostupna u izvedbi blagog hibrida s EcoBoost benzinskim motorom, Ford Puma povećava efikasnost vožnje i smanjuje emisije, što je čini idealnim izborom za ekološki svjesne vozače koji traže dinamičnu vožnju bez kompromisa.

AUTOMOBILI NA STANJU

FORD PUMA KARAKTERISTIKE

ford-puma

VOŽNJA JE ZADOVOLJSTVO

Ford Puma uzdiže užitak u vožnji na viši nivo, nudeći niz tehnologija koje pružaju bezbrižnu i intuitivnu vožnju. Uključujući Ford Co-Pilot 360, izborne načine vožnje, prilagodljivi tempomat, te napredne sustave poput pomoći pri sudaru i pomoći pri izbjegavanju upravljanja, svaka vožnja s Ford Puma je glatka, sigurna i prilagođena vašim potrebama.

ford-puma

ČISTIJA HIBRIDNA TEHNOLOGIJA

Ford Puma pruža izbor koji zadovoljava sve potrebe: birajte između blagog hibrida s tehnologijom samopunjenja ili dinamičnog EcoBoost benzinskog motora. Oba izbora osiguravaju impresivnu ekonomičnost goriva i znatno niže CO2 emisije u usporedbi s konvencionalnim nehibridnim motorima. 

ford-puma

MODERAN I INOVATIVAN

Uđite u svijet elegancije i profinjenosti s kabinom Ford Puma. Njezin sofisticirani dizajn kombiniran s brojnim pametnim funkcijama i inovativnim tehnologijama pruža vam potpunu kontrolu i udobnost vožnje. Povezivanjem s aplikacijom FordPass, vaša Puma dobiva dodatne funkcije pametne vožnje, čineći svaku vožnju još intuitivnijom i povezanijom.

ford-puma

TU DA VAS ZAŠTITI

Ford Puma je dizajniran s misijom sigurnosti za sve. Opremljen je nizom pametnih tehnologija za pomoć koje čuvaju vas, vašu obitelj i druge sudionike u prometu. Ove funkcije uključuju upozorenja na potencijalne opasnosti od sudara te napredne sustave koji pomažu održavanju vuče i stabilnosti vozila.

ford-puma

PAMETNO KORIŠTENJE PROSTORA

Ford Puma uspješno kombinira elegantan dizajn s praktičnošću. Njena lijepo oblikovana vanjština je upotpunjena s prostranim i funkcionalnim prtljažnim prostorom. Posebno inovativna značajka je MegaBox, koji nudi dodatnih 80 litara skladišnog prostora, omogućavajući vam da lako smjestite sve što vam je potrebno za putovanje. 

ford-puma
ford-puma

REZERVACIJA TESTNE VOŽNJE

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ime i Prezime
Unesite datum u formatu DD/MM/GGGG
Vrijeme
Odaberite jedan od dva ponuđena termina

Email adresa

info@remex.ba

Broj telefona

061 039 545
062 121 187

Adresa

Husinskih Rudara 351, Tuzla

Scroll to Top