PON – SUB (08:00 – 17:00/15:00)

Husinskih Rudara 351, Tuzla / 035 302 000

POSAO U REMEXU

POSAO U REMEXU!

Remex d.o.o. je uspješna kompanija koja se bavi različitim poslovnim područjima, uključujući proizvodnju, distribuciju i usluge. Kroz našu posvećenost kvaliteti, inovaciji i timskom radu, gradimo snažne temelje za daljnji razvoj i rast naše firme. Trenutno smo u potrazi za motiviranim, stručnim i ambicioznim pojedincima koji će se pridružiti našem timu na različitim pozicijama.

Tuzla

Serviser za Cummins motore

Ako imate stručnost i iskustvo u radu sa Cummins motorima, predajte svoju biografiju.

Tuzla

Autoserviseri

Tražimo motivisane i iskusne autoservisere kako bi se pridružili timu u Tuzli. Pošalji svoju biografiju u formi.

APLIKACIJA ZA POSAO

  BENEFITI RADA U REMEXU

  ZAŠTO SE ZAPOSLITI U REMEXU?

  Rad u Remexu pruža zaposlenicima mogućnost profesionalnog razvoja kroz dinamično okruženje i podršku timskog rada, uz konkurentne plate i fleksibilne radne opcije. Kompanija vrednuje ravnotežu između poslovnog i privatnog života te kontinuirano podržava inovacije i kreativnost svojih timova.

  PLATA

  Remex cijeni angažman i doprinos svojih zaposlenika te nudi konkurentne plate i mogućnosti za dodatne bonuse na osnovu postignuća.

  NAPREDOVANJE

  Kompanija podržava razvoj svojih zaposlenika i pruža im mogućnosti za profesionalni rast kroz kontinuirano obrazovanje, treninge i unapređenja.

  PUTOVANJA

  U zavisnosti od pozicije, zaposlenicima se može pružiti prilika za putovanja i rad na različitim projektima, što omogućava raznolikost u radu i sticanje novih iskustava.

  Scroll to Top