PON – SUB (08:00 – 17:00/15:00)

Husinskih Rudara 351, Tuzla / 035 302 000

FORD BRONCO

Legendarni terenac u Remexu!

Ford Bronco i u verziji BADLANDS dostupan u Remexu!

Budite uvijek spremni za raznolike avanture u divljini s izdržljivim SUV-om koji je prošao rigorozna Built Wild™ testiranja. Ovaj robustan terenac donosi iznimne performanse i inovativan dizajn, što ga čini idealnim saputnikom za velike i male izazove u divljini.

Nadalje, posebno ističemo model Bronco Badlands, koji se izdvaja svojim naprednim karakteristikama. Zahvaljujući svojoj izdržljivosti i prilagodljivosti, Bronco Badlands dodatno naglašava sposobnosti ovog SUV-a u suočavanju s ekstremnim uslovima u prirodi. Spreman je odvesti vas korak dalje u istraživanju divljine.

FORD BRONCO KARAKTERISTIKE

ČVRST IZVANA I IZNUTRA

Unutrašnjost vozila obiluje inovativnom tehnologijom za udobna putovanja. TFT instrumentalna ploča i 12-inčni LCD zaslon s SYNC 4 omogućuju povezivanje i kontrolu.

Apple CarPlay, Android Auto i B&O® audio sistem s 10 zvučnika, uključujući subwoofer, standardni su uz FordPass. Sistem kamera od 360 stupnjeva s off-road pregledom poboljšava vidljivost.

S impresivnom snagom od 213 konjskih snaga i okretnim momentom od 500 Nm, ovaj motor postavlja nove standarde u segmentu terenskih pick-up vozila.

Pokreće ga snažan 2,7-litreni EcoBoost V6 benzinski motor s dvostrukim turbopunjačem i izravnim ubrizgavanjem goriva, isporučujući impresivnih 335 konjskih snaga i 563 Nm okretnog momenta.

ford-bronco

FORD BRONCO - MAŠINA BROJ 1.

Bronco je zaslužio nadimak G.O.A.T. (Greatest of All Time) zbog svoje iznimne terenske sposobnosti. Ovaj SUV vjerno odražava svoje korijene pružajući izvanredne performanse na zahtjevnim terenima.

Pokreće ga snažan 2,7-litreni EcoBoost V6 benzinski motor s dvostrukim turbopunjačem i izravnim ubrizgavanjem goriva, isporučujući impresivnih 335 konjskih snaga i 563 Nm okretnog momenta.

ford-bronco

ZATRAŽITE PONUDU ZA FORD BRONCO

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ime i Prezime

Email adresa

info@remex.ba

Broj telefona

061 039 545
062 121 187

Adresa

Husinskih Rudara 351, Tuzla

Scroll to Top