PON – SUB (08:00 – 17:00/15:00)

Husinskih Rudara 351, Tuzla / 035 302 000

FORD RANGER WILDTRAK

Ford Ranger Wildtrak: SAMO 114.900 KM SA PDV-OM

FORD RANGER WILDTRAK. ZAŠTO GA ODABRATI?

Ford Ranger WildTrak kombinira snagu i robusnost s luksuzom i udobnošću, stvarajući ultimativnog pick-upa za istraživanje i avanturu. Spreman za suočavanje s različitim terenima, ovaj model ističe se svojim markantnim dizajnom, sportskim detaljima i sofisticiranom unutrašnjošću. Sa snažnim motorom, naprednom tehnologijom i impresivnom sposobnošću vuče tereta, Ranger WildTrack predstavlja vrhunski izbor za sve ljubitelje off-road vožnje koji ne žele odustati od stila i udobnosti.

FORD WILDTRAK KARAKTERISTIKE

ford-ranger-wildtrak

NAPREDNE TEHNOLOGIJE

Ostanite povezani s oblakom uz ugrađeni sistem SYNC® 4A i 12-inčni ekran osjetljiv na dodir. Kontrolirajte ga glasovnim naredbama i uživajte u bežičnom punjenju telefona za neprekidnu pripravnost.

E-RUČICA MENJAČA

Rangerova jedinstvena E-ručica menjača pruža potpunu kontrolu nad 10-brzinskim menjačem, zajedno sa elektronskom parkirnom kočnicom, stvarajući minimalistički dizajn unutrašnjosti uz istovremeno intuitivnu funkcionalnost.

ford-ranger-wildtrak
ford-ranger-wildtrak

TERRAIN MANAGEMENT SYSTEM™

S rotacionim dugmetom za brzo prebacivanje između različitih režima vožnje, novi Ranger je stvoren za više. Više od svega, pružajući vam potpunu kontrolu i prilagodljivost za svaku vožnju i svaki teren.

360° KAMERA

Kamera koja pokriva 360 stupnjeva pruža vam panoramski pogled na vaš Ranger iz ptičje perspektive, omogućavajući vam da se fokusirate na avanturu koja je ispred vas, iza vas ili čak pored vas, pružajući vam potpunu sigurnost i kontrolu u svim smjerovima.

ford-ranger-wildtrak

ZATRAŽITE PONUDU ZA FORD WILDTRAK

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ime i Prezime

Email adresa

info@remex.ba

Broj telefona

061 039 545
062 121 187

Adresa

Husinskih Rudara 351, Tuzla

Scroll to Top