PON – SUB (08:00 – 17:00/15:00)

Husinskih Rudara 351, Tuzla / 035 302 000

kubota

Kubota bageri osvojili su najveći udio tržišta u svijetu! No1!

KUBOTA GARANCIJA

Fabrička garancija od 3 godine!

KUBOTA MOTOR

Svaka mašina ima originalni Kubota motor!

ANTIPROVALNI SISTEM

Svaka mašina ima implementiranu zaštitu!

KUBOTA ECO PLUS

Prioriret na očuvanju okoline!

REMEX | OFICIJELNI DISTRIBUTER KUBOTA BAGERA

Remex se s ponosom ističe kao partner koji donosi vrhunsku građevinsku mehanizaciju kompanije Kubota na područje BiH. Naša uspješna suradnja s Kubotom obuhvaća širok asortiman, uključujući mini bagere, utovarivače te kompaktne utovarivače s gusjenicama, koji su stekli visok ugled u Europi, Sjevernoj Americi, Japanu i drugim azijskim zemljama.

Remex se ponosi što pruža vrhunsku opremu koja zadovoljava najstrože europske sigurnosne standarde, a naša misija je omogućiti klijentima u Bosni i Hercegovini pristup najmodernijim tehnologijama i naprednim benefitima.

Pored prodaje bagera, Remex je ovlašten u servisiranju i opravci svih Kubota mašina!

KARAKTERISTIKE KUBOTA BAGERA

Kubota ne bez razloga zauzima najveći tržišni udio u svijetu!

kubota
Izdržljivost 100%

VISOKA IZDRŽLJIVOST

S 40 godina stručnosti u proizvodnji mini bagera, mi dizajniramo proizvode obraćajući pažnju na svaki detalj kako bismo spriječili oštećenja i uništenje. Stoga je Kubota stekla reputaciju visoke izdržljivosti kod klijenata širom svijeta.

kubota
100%

PERFORMANSE

Mini bageri tvrtke Kubota posjeduju snagu i svestranost potrebnu za obavljanje gotovo svakog zadatka, čak i u najizazovnijim uvjetima. Spajajući poboljšanu snagu kopanja i dizanja s glatkom voznošću, oni će uspješno obaviti posao.

kubota
100%

ODRŽAVANJE

Kubota je olakšala rutinsko održavanje. Motor i ostali glavni dijelovi mogu se brzo i jednostavno pregledati.

KUBOTA TEHNOLOGIJA

kubota

KUBOTA MOTOR

Snaga i pouzdanost, čistokrvni Kubota motor pruža izuzetnu snagu i performanse. Nudi niske razine buke i vibracija, kao i izuzetnu učinkovitost potrošnje goriva.

 

PROTIVPROVALNI SISTEM

Samo “programirani ključevi” mogu pokrenuti motor. Čak i ako su ključevi identičnog oblika, ne mogu pokrenuti motor osim ako nisu programirani. Zapravo, ako netko pokuša pokrenuti motor s ne-programiranim ključem, aktivirat će se alarmni sistem. Alarm će nastaviti zvučati sve dok se programirani ključ ne umetne u paljenje i ne pokrene motor.

ECO PLUS

Jedinstvena Kubotina mogućnost ECO PLUS stavlja naglasak na ekonomičnost goriva i podržava zaštitu okoliša. Možete aktivirati “Eco Mode” jednostavnim pomicanjem prekidača za uštedu goriva u usporedbi s “Standard Mode”.

 
Scroll to Top