PON – SUB (08:00 – 17:00/15:00)

Husinskih Rudara 351, Tuzla / 035 302 000

DANDO BUŠAČKA POSTROJENJA

S više od 150 godina iskustva i znanja u bušenju, Dando je britanski proizvođač visokokvalitetnih, inovativnih bušačkih postrojenja dizajniranih da budu čvrsta, pouzdana i zadovolje točne potrebe kupca.
KONTAKTIRAJTE NAS
dando

REMEX | OFICIJELNI DISTRIBUTER DANDO BUŠAČKIH POSTROJENJA ZA BIH

“We built Beautifully with the best possible materials and resources”

Šta nudimo?

Dando bušačka postrojenja nude širok raspon hidrauličnih rotacijskih i kablovskih bušačkih postrojenja za bunare, geotehnička istraživanja, istraživanje minerala i sektor geotermalnih toplinskih pumpi. Osim svih postrojenja i opreme navedenih na web stranici, Dando također nudi individualna rješenja ukoliko imate specifične zahtjeve za proizvodom.

 
 
 
PROIZODI I RJEŠENJA

DANDO BUŠAČKA POSTROJENJA

Remex i Dando također mogu pružiti kompletne pakete alata i rezervnih dijelova, obuku na licu mjesta i podršku nakon prodaje za sva njihova bušačka postrojenja, osiguravajući da kupac ostvari puni potencijal svoje mašine.

Postrojenja za bušenje bunara

Dizajnirana da budu čvrsta, izdržljiva i izuzetno pouzdana, Dandova postrojenja za bušenje bunara osiguravaju sigurnu i čistu vodu u nekim od najizazovnijih okoliša na svijetu, gdje inferiorna postrojenja jednostavno ne bi mogla izdržati.

dando

Postrojenja za bušenje mineralnih nalazišta

Izdržljiva, robusna postrojenja za bušenje mineralnih nalazišta opremljena nizom značajki za sigurno i visoko učinkovito bušenje u udaljenim područjima teškog terena.


Postrojenja za geotehničko bušenje
Višenamjenska bušačka postrojenja

Jaka, učinkovita i kompaktna, Dandova višenamjenska bušačka postrojenja pružaju veliku fleksibilnost i mogu se koristiti za širok raspon bušačkih aplikacija.

dando

Geotehničko bušenje

Dando nudi niz kompaktnih, svestranih postrojenja za geotehničko bušenje sposobnih izvoditi udarne i rotacijske bušotine na područjima teškog pristupa.

dando

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ime i Prezime

Email adresa

info@remex.ba

Broj telefona

061 163 117

Adresa

Husinskih Rudara 351, Tuzla

Scroll to Top