PON – SUB (08:00 – 17:00/15:00)

Husinskih Rudara 351, Tuzla / 035 302 000

DAWSON

Dawson Construction Plant Ltd je jedan od vodećih svjetskih dobavljača opreme za pilanje s preko 40 godina iskustva u dizajniranju, razvoju i proizvodnji u Ujedinjenom Kraljevstvu.
KONTAKTIRAJTE NAS
dawson

REMEX | OFICIJELNI DISTRIBUTER DAWSON OPREME ZA PILANJE

“We built Beautifully with the best possible materials and resources”

Šta nudimo?
PROIZODI I RJEŠENJA
HIDRAULIČNI ČEKIĆI ZA PILANJE

Nemaju konkurenciju u stopama proizvodnje – brze stope udaraca štede vrijeme i novac, skraćujući trajanje projekta. Visoka učinkovitost prijenosa energije na pilu – manji čekić nadmašuje stariju, neugodniju opremu. Varijabilni izlaz energije – neprekidno podešavanje između granica jednostavnim dodirivanjem gumba. Sa jednostrukim ili automatskim reguliranjem udaraca, ovi čekići pružaju potpunu kontrolu nad procesom pilanja.

dawson

VIBRATOR MONTIRAN NA BAGER

Dawson vibro-montažni vibratori za bager dizajnirani su posebno da rade umjesto lopate bagera kako bi gurali i izvlačili pilote.

dawson

NASLONJENI VIBRACIJSKI UREĐAJ

Naslonjeni vibracijski uređaj (CSV) za dizanje kranom je savršen alat za brzo pretvaranje bilo kojeg odgovarajućeg kranjskog veličine u visoko produktivnu mašinu za vožnju pilota.

dawson

BUŠILICA MONTIRANA NA BAGER

NOVA bušilica montirana na bager tvrtke Dawson dizajnirana je da se pričvrsti putem adapterne ploče na ruku bagera i radi putem cjevovoda za dovod i povrat koji obično opskrbljuju lopatu ili krug dvostrukog djelovanja razbijača.

dawson

SISTEM OPLATE ZA LIMENE PILOTE

Jedini namjenski sustav oplate za limene pilote dostupan za oplate betonskih kapica, brži je i ekonomičniji od bilo kojeg improviziranog sustava na licu mjesta.

dawson

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ime i Prezime

Email adresa

info@remex.ba

Broj telefona

061 163 117

Adresa

Husinskih Rudara 351, Tuzla

Scroll to Top