PON – SUB (08:00 – 17:00/15:00)

Husinskih Rudara 351, Tuzla / 035 302 000

CUMMINS DIZEL MOTORI

Remex d.o.o. je vaša destinacija za nabavku Cummins dizel motora visokog kvaliteta.
KONTAKTIRAJTE NAS

PRODAJA CUMMINS MOTORA

Sa širokim asortimanom motora različitih modela i snaga, garantujemo da ćete pronaći idealno rešenje za vaše potrebe. Bez obzira da li je u pitanju građevinska mehanizacija, transportna vozila ili industrijska oprema, Cummins motori su sinonim za izdržljivost i efikasnost.


ZAMJENA POSTOJEĆEG DIZEL MOTORA SA CUMMINSOVIM

Želite unaprijediti performanse vaše postojeće građevinske mehanizacije? Remex d.o.o. nudi uslugu zamjene vašeg trenutnog dizel motora sa Cummins motorom. Naše iskusno osoblje će vam pružiti stručne savjete i podršku tokom procesa ugradnje, osiguravajući da sve prođe bez problema i da vaše vozilo dostigne nove visine snage i pouzdanosti.

STRUČNI SAVJETI ZA UGRADNJU

Naše osoblje je tu da vam pruži stručan savjet i podršku tokom procesa ugradnje Cummins motora. Bez obzira na vaše potrebe i zahtjeve, možete računati na nas da vam pružimo sve potrebne informacije i podršku kako biste postigli najbolje rezultate.

ZAŠTO ODABRATI CUMMINS MOTOR?

Cummins motori su poznati po svojoj izdržljivosti, dugotrajnosti i efikasnosti. Njihova reputacija kao lidera u industriji dizel motora je neprikosnovena. Kada kupujete Cummins motor, možete biti sigurni da ulažete u vrhunski proizvod koji će vas služiti dugi niz godina.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ime i Prezime

Email adresa

info@remex.ba

Broj telefona

062 339 090

Adresa

Husinskih Rudara 351, Tuzla

Scroll to Top