PON – SUB (08:00 – 17:00/15:00)

Husinskih Rudara 351, Tuzla / 035 302 000

CUMMINS DIJELOVI, POPRAVKA I SERVIS

Kao oficijelni zastupnik Cumminsa, Remex nudi ovašteni servis i prodaju dijelova za Cummins dizel motore.
ZAKAŽITE SERVIS

DIJELOVI ZA CUMMINS MOTORE

Remex d.o.o. nudi širok asortiman originalnih rezervnih dijelova za Cummins dizel motore. 

Naša ponuda obuhvata sve što vam je potrebno za održavanje i popravku vašeg Cummins motora, uključujući pumpe goriva, injektore goriva i ostale komponente sistema ubrizgavanja goriva. Svi naši dijelovi su visokog kvaliteta i garantovane pouzdanosti.

Cummins-servis-i-dijelovi

DIJELOVI MOTORA

Remex d.o.o. nudi širok asortiman originalnih rezervnih dijelova za Cummins dizel motore, garantujući visok kvalitet i optimalne performanse vašeg vozila.

Cummins-servis-i-dijelovi

TURBO PUNJAČI

Uz Remex d.o.o., imate pristup vrhunskim turbo punjačima za Cummins motore, koji pružaju izuzetne performanse i pouzdanost.

Cummins-servis-i-dijelovi

ČESTIČNI FILTERI

Remex d.o.o. nudi efikasne dizel čestične filtere za Cummins motore, osiguravajući čistiji izduvni sistem i smanjenje emisija, što doprinosi boljoj performansi i očuvanju okoline.

fleetguard-filteri

FILTERI

Remex d.o.o. kao ovlašteni distributer Fleetgard filtera nudi sve filtere potrebne za Cummins motor.

SERVIS I POPRAVKA CUMMINS MOTORA​

Naš tim stručnjaka pruža kompletnu uslugu popravke Cummins motora. Bez obzira da li je potrebna intervencija na terenu ili u našoj radionici, možete računati na nas. 

Vršimo sve vrste opravki, od manjih intervencija do kompletnih popravki motora i elektronskih sistema ubrizgavanja goriva. Sa Remexom, vaš Cummins motor će biti u sigurnim rukama.

Pored popravke, nudimo i redovne i vanredne servise za Cummins motore. Naša mobilna ekipa je spremna da odgovori na sve vaše potrebe i obezbedi brzu i efikasnu uslugu. Posedujemo specijalizovanu opremu za dijagnostiku i kalibraciju komponenti sistema ubrizgavanja goriva, što osigurava optimalan rad vašeg motora.

SERVIS PT PUMPI GORIVA I INJEKTORA

Remex d.o.o. ne samo da pruža servis za Cummins dizel motore, već takođe nudi i specijalizovan servis za PT pumpi goriva i injektora

Naš tim stručnjaka poseduje ekspertizu i iskustvo u održavanju ovih ključnih komponenti Cummins sistema ubrizgavanja goriva.

SERVIS I KALIBRACIJA

Kao dodatak našem servisu za Cummins motore, moguće je obaviti kompletan servis i kalibraciju PT pumpi goriva i injektora. Svi naši ispitni uređaji su pažljivo servisirani i certifikovani od strane proizvođača, što garantuje pouzdanost i performanse vašeg sistema ubrizgavanja goriva.

GARANCIJA NA USLUGE

U Remexu, stojimo iza kvaliteta našeg rada. Zato svim našim klijentima pružamo garanciju na izvršene usluge od 6 mjeseci. Vaše zadovoljstvo i pouzdanost vašeg Cummins motora su naš prioritet.

TESTIRANJE PRI PUŠTANJU U RAD

Kako bismo osigurali besprijekoran rad vašeg Cummins motora, vršimo detaljno testiranje pri puštanju u rad. Naši stručnjaci će se pobrinuti da sve funkcioniše kako treba prije nego što vaše vozilo krene u akciju.

Za sve vaše potrebe u vezi sa Cummins motorima, pouzdajte se u Remex d.o.o. 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Unesite datum u formatu DD/MM/GGGG
Vrijeme
Odaberite jedan od dva ponuđena termina
Vaše Ime i Prezime

Email adresa

info@remex.ba

Broj telefona

062 339 090

Adresa

Husinskih Rudara 351, Tuzla

Scroll to Top