PON – SUB (08:00 – 17:00/15:00)

Husinskih Rudara 351, Tuzla / 035 302 000

FORD ECOSPORT

Upada u oči iz svakog ugla!

VEĆ OD 41.990 KM

FORD ECOSPORT. ZAŠTO GA IZABRATI?

Dizajniran za gradsku avanturu, ali i za bijeg u prirodu, Ford EcoSport je savršen partner za svaku destinaciju. Pokreće ga višestruko nagrađivani 1.0L Ford EcoBoost benzinski motor, poznat po svojoj efikasnosti i snazi. Bilo da se radi o gradskoj gužvi ili otvorenim cestama, pitanje nije samo 'gdje ćete ići', već 'što ćete otkriti' s Ford EcoSport.

AUTOMOBILI NA STANJU

FORD ECOSPORT KARAKTERISTIKE

ford-ecosport

VOŽNJA JE ZADOVOLJSTVO

Ford EcoSport pruža vrhunsku kontrolu i sigurnost s nizom naprednih tehnologija za pomoć vozaču. Opremljen je funkcijama kao što su Pomoć pri kretanju uzbrdo, LED dnevna svjetla za bolju vidljivost, te prepoznavanjem saobraćajnih znakova za poštivanje propisa.

ford-ecosport

PERFORMASNE I EFIKASNOST

Ford EcoSport se ističe svojim višestruko nagrađivanim 1.0L Ford EcoBoost benzinskim motorom, dostupnim u dvije varijante izlazne snage – 125PS ili 140PS. Bez obzira na vaše potrebe ili stil vožnje, sigurno ćete pronaći verziju motora koja je savršena za vas. 

ford-ecosport

UDOBNOST I INTELIGENCIJA

Ford EcoSport poboljšava vaše iskustvo vožnje s nizom inovativnih tehnologija. S B&O zvučnim sistemom (dostupnim u opcionom X-Packu) doživite bogat i snažan zvuk. SYNC 3 sistem omogućuje jednostavnu kontrolu vašeg kompatibilnog telefona, dok povezivanje s aplikacijom FordPass otključava dodatne pametne funkcije vožnje.

ford-ecosport

SIGURNOST NA PRVOM MJESTU

Ford EcoSport donosi sigurnost na viši nivo s nizom tehnologija i sistema dizajniranih da štite vas i vaše putnike. Uključuje upozorenja na potencijalne opasnosti od sudara, kao i napredne sisteme za održavanje vuče i stabilnosti vozila.

ford-ecosport

IMPRESIVNA FLEKSIBILNOST

Ford EcoSport nudi iznenađujuće prostranu unutrašnjost, koja je dodatno poboljšana fleksibilnošću zadnjih sjedala. Ona se mogu preklopiti i podijeliti u omjeru 60/40 ili potpuno poravnati, pružajući vam svestranost potrebnu za različite potrebe. 

ford-ecosport
ford-ecosport

REZERVACIJA TESTNE VOŽNJE

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ime i Prezime
Unesite datum u formatu DD/MM/GGGG
Vrijeme
Odaberite jedan od dva ponuđena termina

Email adresa

info@remex.ba

Broj telefona

061 039 545
062 121 187

Adresa

Husinskih Rudara 351, Tuzla

Scroll to Top