PON – SUB (08:00 – 17:00/15:00)

Husinskih Rudara 351, Tuzla / 035 302 000

FIREPRO | REMEX OFICIJELNI DISTRIBUTER PROTIVPOŽARNIH SISTEMA GAŠENJEM AEROSOLOM

FirePro | Revolucionarna tehnologija gašenja požara AEROSOLOM sa najnižim troškovima instalacije!
firepro

REMEX | OFICIJELNI ZASTUPNIK FIREPRO ZAŠTITE OD POŽARA

FirePro tehnologija gasi požar inhibirajući hemijske lančane reakcije u plamenu na molekularnom nivou, bez iscrpljivanja kiseonika!

Trenutno je FirePro zadužen za obezbjeđivanje ključnih resursa za portofio prestižnih klijenata u 110 zemalja širom svijeta.

“We built Beautifully with the best possible materials and resources”

KOJI SU BENEFITI?

FIREPRO ZAŠTITA OD POŽARA - PROIZVODI

FirePro proizvodi nude inovativnu tehnologiju zaštite od požara koja gasi vatru na molekularnom nivou, bez iscrpljivanja kiseonika, pružajući efikasnu zaštitu bez štetnog uticaja na okolinu.

firepro

CILINDRIČNI GENERATORI

Kompaktan dizajn, efikasnost i životni vijek od 15 godina ovih generatora kondenziranog aerosola daju im konkurentsku prednost. Mogu se koristiti pojedinačno za zaštitu malih zatvorenih prostora ili u kombinaciji za srednje velike prostore. To omogućava različita rješenja u mnogim primjenama i industrijama.

firepro

KUTIJE - GENERATORI

Sinergija postignuta između FirePro generatora tipa kutije i opreme za nadzor, kontrolu i detekciju pruža pouzdano rješenje u instalacijama srednje do velike zaštite od požara za mnoštvo primjena, uključujući i pomorske prostore.

firepro

HERO GENERATORI

Službe za gašenje požara i spašavanje su konstantno pod pritiskom da ugase požare smanjujući rizik za vatrogasce. Korištenje FirePro HERO-a u zatvorenim prostorima dokazano dobija dragocjeno vrijeme smanjenjem emisija toplote, gušenjem ili čak gašenjem požara.

firepro

ATEX GENERATORI

ATEX linija proizvoda uspješno je testirana za upotrebu u eksplozivnim atmosferama. ATEX generatori su dizajnirani za gušenje požara u eksplozivnoj atmosferi gasa ili prašine.

VELEX SISTEM

Sistem za gašenje požara na vozilima VELEX (Vehicle Fire Suppression System) tvrtke FirePro pruža detekciju požara i automatsko ili ručno gašenje požara radi zaštite različitih vrsta vozila. Ovaj sistem detektuje požar u motornom prostoru i promptno ga gasi korištenjem jedinstvenog, ekološki prihvatljivog dualnog sistema gašenja (hibrid).

NAJBOLJI SISTEM ZA GAŠENJE POŽARA?

Tehnologija gašenja požara kondenziranim aerosolom postala je istaknuta kao rezultat Montrealskog protokola iz 1994. godine. Međunarodni sporazum zabranio je supstance koje oštećuju ozon, poput Halona i drugih supstanci baziranih na halokarbonu i hlorofluorougljeniku. Stoga naša tehnologija zaštite od požara nudi održivu budućnost za čovječanstvo.

TRAJNOST

Dugotrajnost sistema do 15 godina.

firepro

BEZ ŠTETNOSTI OMOTAĆU

0 potencijal za oštećenje ozonskog omotača.

firepro

ZAGRIJAVANJE PLANETE

0 potencijal za globalno zagrijavanje.
 
firepro
firepro
firepro

HALON ALTERNATIVA

Aerosol je prihvatljiva zamjena za halon.

firepro

BEZ PRITISKA

Smanjuje rizik od eksplozija.

firepro

NE UZIMA KISIK

Ne smanjuje količinu kiseonika u okolini tokom procesa gašenja požara.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Vaše Ime i Prezime

Email adresa

info@remex.ba

Broj telefona

061 163 117

Adresa

Husinskih Rudara 351, Tuzla

Scroll to Top