PON – SUB (08:00 – 17:00/15:00)

Husinskih Rudara 351, Tuzla / 035 302 000

KIA XCEED

Kia Xceed - 7 godina garancije na automobil sa prestižnim nagradama!

VEĆ OD 42.399 KM

Zašto je novi XCeed toliko tražen?

Jer je XCeed osvojio nagradu "Zlatni volan" kao automobil u kategoriji "Najbolji auto za manje od 35.000 €"-

KIA DRIVE WISE

Pomoćne tehnologije

EKOLOŠKI MOTOR

Niske emisije

POBJEDNICA KVALITETA

Prva u kvalitetu

JOŠ VIŠE BEZBRIŽNOSTI

Velika garancija

KIA XCEED KARAKTERISTIKE

kia-xceed

RADARSKI TEMPOMAT

Korištenjem kombinacije kamere i radara, radarski tempomat u vozilu XCeed inteligentno kontrolira brzinu vozila i održava udaljenost od vozila ispred. Ovaj sistem automatski prilagođava brzinu XCeeda, ubrzavajući ga do prethodno zadane brzine kada to dopuštaju uvjeti na cesti, a usporava ili potpuno zaustavlja vozilo kada je to potrebno za održavanje sigurnosne udaljenosti.

kia-xceed

INFORMACIJE O OGRANIČENJIMA

Funkcija informisanja o ograničenjima brzine daje Vam sve potrebne informacije kako bi Vam pomogli da ostanete unutar ograničenja brzine. Korištenjem kamere na vjetrobranskom staklu očitavaju se ograničenja brzine i ograničenja preticanja te se informacije jasno prikazuju na navigacijskom ekranu i brzinomjeru.

kia-xceed

SPRJEČAVANJE NALETA (FCA)

Ovaj sistem koristi kombinaciju kamere i radarskih senzora za praćenje brzine i udaljenosti od vozila ispred. U slučaju potencijalnog rizika od sudara, aktivira vizualno upozorenje i, u slučaju dodatne detekcije pješaka, volan počinje vibrirati kako bi dodatno upozorio vozača. Ako vozač ne reagira na ova upozorenja, automobil automatski aktivira kočnice kako bi se izbjegla nesreća

kia-xceed

UPOZORENJE O MRTVOM UGLU (BCW)

Ovaj napredni sigurnosni sistem ima ključnu ulogu u smanjenju rizika od sudara prilikom promjene traka, jer upozorava vozača na vozila koja se približavaju iz mrtvog ugla koja možda nisu vidljiva. Kada sistem detektira vozilo u mrtvom uglu, automatski se aktivira vizualno upozorenje koje se prikazuje na bočnom retrovizoru.

kia-xceed

POMOĆ PRI PARKIRANJU

Sistem za pomoć pri parkiranju transformira proces parkiranja u nevjerojatno jednostavno iskustvo. Opremljen prednjim, bočnim i zadnjim senzorima, ovaj napredni sistem vam olakšava paralelno, nagibno i okomito parkiranje. Vaš zadatak je jednostavan: kontrolirate kočnicu, gas i mjenjač, dok sistem preuzima upravljanje vozilom.

kia-xceed

GAŠENJE DUGIH SVJETALA

Kada to situacija dopušta, XCeed automatski prelazi na duga svjetla. Kada kamera u vjetrobranskom staklu noću prepozna nadolazeća svjetla drugih vozila, HBA sistem automatski prelazi na kratka svjetla da ne bi zaslijepila druge vozače.

REZERVACIJA TESTNE VOŽNJE

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ime i Prezime
Unesite datum u formatu DD/MM/GGGG
Vrijeme
Odaberite jedan od dva ponuđena termina

Email adresa

info@remex.ba

Broj telefona

061 039 545
062 121 187

Adresa

Husinskih Rudara 351, Tuzla

Scroll to Top