PON – SUB (08:00 – 17:00/15:00)

Husinskih Rudara 351, Tuzla / 035 302 000

AUTO OPREMA | ŠTA GOD TREBA ZA VAŠ AUTOMOBIL!

Auto oprema, prikolice, nadogradnja vozila, gume, felge, pregrade, krovni nosači…

AUTO OPREMA

Remex nudi sveobuhvatnu auto opremu, uključujući gume, felge, prikolice, nadogradnju vozila, tule, ugradnju pregrada i mnoge druge visokokvalitetne opcije za poboljšanje performansi i izgleda automobila. Svojim širokim asortimanom proizvoda i stručnim uslugama, Remex je pouzdan partner za unapređenje vašeg voznog iskustva.

Remex pruža usluge prodaje i zamjene guma, uz dodatnu pogodnost hotela za gume, osiguravajući sveobuhvatan pristup održavanju i brizi o vašim vozilima.

02.

Remex nudi širok spektar felgi koje će unaprijediti izgled i performanse vašeg vozila, pružajući vrhunski estetski dojam uz istovremeno poboljšanje vožnje, čineći ih neizostavnim dodatkom za ljubitelje automobila.

Remex se ponosi svojom raznovrsnom ponudom prikolica, pružajući kvalitetne proizvode koji zadovoljavaju različite potrebe. Naša usluga prodaje prikolica omogućuje vam pronalaženje savršenog partnera za prevoz tereta, čime osiguravamo praktičnost i sigurnost u svakodnevnim logističkim izazovima.

04.

PREGRADE ZA AUTO

Remex se specijalizuje u preciznoj ugradnji pregrada u automobile, pružajući sigurnosna rješenja koja štite putnike i teret. Naša stručnost u ovoj oblasti garantuje ne samo funkcionalnost već i bezbjednost, čineći svako putovanje udobnim i bezbrižnim.

Remex stručnjaci pružaju besprekornu uslugu ugradnje tula na automobile, omogućavajući vam da sa lakoćom prevozite teret i opremu. Naša precizna ugradnja obezbjeđuje sigurnost i praktičnost, čineći vaše putovanje udobnim i prilagodljivim vašim potrebama.

4D špura u optici trapa predstavlja visoko preciznu tehnologiju koja omogućava temeljito podešavanje trapa vozila u četiri dimenzije – visina, nagib, zakretanje i skretanje. Ova inovativna metoda optimizira stabilnost, upravljivost i sigurnost vozila, prilagođavajući se dinamičkim zahtjevima vožnje i osiguravajući optimalnu ravnotežu između udobnosti i performansi.

Scroll to Top