PON – SUB (08:00 – 17:00/15:00)

Husinskih Rudara 351, Tuzla / 035 302 000

Oslobodite Se Vašeg Starog Vozila: Staro za Novo sa Kia i Ford Modelima!

Da li vam je stari automobil postao teret umjesto koristi? Razmišljate li o osvježavanju vašeg voznog parka? Ako je tako, na pravom ste mjestu! U Remexu, oficijelnom zastupniku Kia i Ford vozila, nudimo sjajnu priliku da vaše staro vozilo zamijenite za nešto novo i uzbuđujuće iz naše bogate ponude. Evo zašto je naša usluga “Staro za Novo” savršen izbor za vas.

Osvježite Vašu Vozačku Izmaglicu

Vaš automobil je odraz vašeg stila i ličnosti. Zašto se zadovoljavati sa starim kada možete voziti nešto novo i elegantno iz našeg asortimana Kia i Ford vozila? Naša usluga “Staro za Novo” omogućava vam da se riješite svog starog vozila i zasijate u nečem svježem. Bez obzira da li preferirate luksuzni sedan, robusni SUV ili sportski automobil, naša ponuda Kia i Ford vozila će zadovoljiti vaše potrebe i ukus.

Jednostavna Zamjena: Bez Glavobolje i Bez Stresa

Zamjena vašeg starog automobila za novi Kia ili Ford nikada nije bila lakša. Naš tim stručnjaka će vam pomoći da procijenite vrijednost vašeg vozila i pružiti vam najbolju ponudu iz našeg asortimana. Sa našim jednostavnim procesom, sve što trebate uraditi je dovesti svoje staro vozilo, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo. Bez stresa, bez glavobolje – samo uživajte u procesu osvježavanja vašeg voznog parka.

Finansijska Fleksibilnost: Prilagođeno Vašim Potrebama

Razumijemo da svaki kupac ima jedinstvene finansijske potrebe. Zbog toga nudimo fleksibilne opcije plaćanja i finansiranja koje su prilagođene vašem budžetu. Bez obzira da li se odlučite za kreditiranje ili leasing, naš tim će vam pomoći da pronađete najbolje rješenje za vas.

“Staro za Novo” je više od obične zamjene automobila – to je prilika da osvježite svoj stil i udahnete novi život u vašu vozačku avanturu. Ne propustite ovu sjajnu priliku da zasijate u novom Kia ili Ford vozilu – kontaktirajte nas danas!

Ostale akcije

Remex Salon Automobila
remex-salon

Remex je oficijelni distributer i serviser KIA i FORD vozila za BiH.

Prati nas

Novosti

Prijavite se na newsletter kako bi bili obavješteni za najnovije akcije.

Obećavamo da čuvamo podatke!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Popluarne akcije
Scroll to Top