PON – SUB (08:00 – 17:00/15:00)

Husinskih Rudara 351, Tuzla / 035 302 000

Kupovina Automobila na Rate ili Lizing: Vaš Vodič kroz Finansijske Opcije

U današnjem svijetu, kupovina automobila može biti značajan korak u vašem životu. Bez obzira da li tražite vozilo za ličnu upotrebu ili za poslovne svrhe, važno je razumjeti sve finansijske opcije koje su vam na raspolaganju. Upravo o tome ćemo govoriti – o kupovini automobila na rate ili lizing, uz poseban osvrt na naše usluge i ponude.

Kreditiranje sa Fiksnom Kamatnom Stopom: Put ka Vašem Novom Automobilu

Naša kompanija, Remex.ba, ponosno pruža kreditiranje sa fiksnom kamatnom stopom, omogućavajući vam da ostvarite svoj san o novom vozilu. Sa otplatom do 10 godina, prilagođavamo se vašim finansijskim potrebama, nudeći konkurentne uslove saradnje sa renomiranim bankama kao što su Raiffeisen, Sparkase, ASA Banka i Porsche Leasing.

Lizing: Fleksibilnost i Efikasnost u Vašem Biznisu

Za one koji preferiraju lizing opciju, nudimo atraktivne uslove sa samo 15% učešća i mogućnošću otplata do 7 godina. Na taj način, omogućavamo vam da imate pristup vozilu koje vam je potrebno za vaše poslovne aktivnosti, uz minimalan finansijski napor.

Bezbrige Putovanje od Kupovine do Registracije

Vaša udobnost i sigurnost su naš prioritet. Zbog toga, završavamo sve administrativne procedure do isporuke vozila sa registracijom. Uz našu saradnju sa ASA, Sarajevo, i Adriatic osiguranjima, garantujemo vam bezbrižno iskustvo od trenutka kupovine do trenutka kada sjednete za upravljač svog novog vozila.

Kupovina automobila na rate ili lizing može biti ključna odluka, ali uz našu stručnu podršku i konkurentne uslove, olakšavamo vam put do vašeg novog automobila. Kontaktirajte nas danas i započnite svoje putovanje ka vožnji u stilu!

Ostale akcije

Remex Salon Automobila
remex-salon

Remex je oficijelni distributer i serviser KIA i FORD vozila za BiH.

Prati nas

Novosti

Prijavite se na newsletter kako bi bili obavješteni za najnovije akcije.

Obećavamo da čuvamo podatke!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Popluarne akcije
Scroll to Top