PON – SUB (08:00 – 17:00/15:00)

Husinskih Rudara 351, Tuzla / 035 302 000

Novi Ford Transit Custom: Vaš Partner u Poslovanju

Dragi naši klijenti i ljubitelji Ford vozila,

Uzbudljive vijesti dolaze iz Remexa! Radujemo se što možemo podijeliti s vama da će uskoro biti dostupni novi Ford Transit Custom kombiji, koji su idealno rješenje za vaše poslovne potrebe. Kao oficijelni zastupnik FORD vozila za Bosnu i Hercegovinu, ponosno najavljujemo dolazak ovih vozila, koja su već osvojila srca diljem svijeta.

Novi Ford Transit Custom: Vaš Partner u Poslovanju

  1. Ford Transit Van: Po cijeni od 57.000 KM + PDV, Ford Transit Van nudi izvanrednu kombinaciju prostranosti i performansi. Ovaj model je idealan za različite poslovne potrebe, bilo da se radi o dostavi, izvođenju usluga ili prijevozu tereta. Snažan i pouzdan, Ford Transit Van će vašem poslovanju dodati novu razinu efikasnosti.
  2. Ford Transit Custom Bus: Za one koji traže više od prostora, tu je Ford Transit Custom Bus. Sa cijenom od 73.900 KM sa PDV-om, ova varijanta kombija pruža udobnost i fleksibilnost za prijevoz putnika. Bez obzira jeste li u turizmu, prijevozu radnika ili organizaciji događaja, Ford Transit Custom Bus će osigurati da vaši putnici stignu na odredište udobno i sigurno.

Zašto Odabrati Ford Transit Custom?

  1. Pouzdanost: Ford vozila su sinonim za kvalitetu i pouzdanost. Bez obzira na izazove s kojima se suočavate u svom poslovanju, možete se osloniti na Ford Transit Custom da vas odvede tamo gdje trebate biti.

  2. Ekonomičnost: Efikasni motori i niska potrošnja goriva čine Ford Transit Custom ekonomičnim izborom za vaše poslovanje. Uštedite novac na gorivu i smanjite troškove poslovanja.

  3. Fleksibilnost: Sa različitim konfiguracijama i opcijama prilagodbe, Ford Transit Custom omogućava vam da prilagodite vozilo vašim specifičnim potrebama. Bez obzira želite li povećati teretni prostor ili dodati sjedala za putnike, Ford Transit Custom će se prilagoditi vašim zahtjevima.

Rezervirajte Vaš Ford Transit Custom Već Danas!

Nemojte propustiti priliku da osigurate svoj primjerak novog Ford Transit Custom kombija po izuzetno konkurentnim cijenama. Kontaktirajte nas već danas kako biste saznali više o opcijama finansiranja, dostupnim paketima opreme i posebnim ponudama za kupovinu.

Vaše poslovanje zaslužuje partnera na kojeg se možete osloniti. Izaberite Ford Transit Custom i krenite prema uspjehu sa Remexom!

Ostale akcije

Salon Automobila Tuzla
remex-salon

Remex je oficijelni distributer i serviser KIA i FORD automobila za BiH.

Prati nas

Novosti

Prijavite se na newsletter kako bi bili obavješteni za najnovije akcije.

Obećavamo da čuvamo podatke!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Popluarne akcije
Scroll to Top