Kia: Novi Sportage, Stonic i Ceed uz brojne pogodnosti

kia

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo tri izvanredna modela koja su trenutno u fokusu: Kia Sportage, Kia Stonic i Kia Ceed. Upoznajte se s njihovim karakteristikama i cijenama koje će vas oduševiti.

Koji KIA automobili su na akciji?

  1. Kia Stonic već od 32.899 KM: Kia Stonic je savršeni izbor za sve koji traže kompaktni SUV sa stilom i funkcionalnošću. Ovaj model nudi izvanredne performanse i moderan dizajn po cijeni već od 32.899 KM. Iskoristite priliku da vozite automobil koji kombinuje eleganciju i praktičnost.

  2. Kia Ceed već od 36.999 KM: Za one koji žele automobil koji nudi sportsku vožnju uz praktičnost, Kia Ceed je idealan izbor. Ovaj model je dostupan već od 36.999 KM i nudi vrhunske performanse zajedno sa elegantnim dizajnom. Ne propustite priliku da uživate u vožnji koja donosi visoku razinu udobnosti i sigurnosti.

  3. Kia Sportage već od 52.699 KM: Kia Sportage, najprodavaniji SUV iz KIA porodice, sada je dostupan po cijeni već od 52.699 KM. Ovaj model je poznat po svojoj pouzdanosti, prostranosti i naprednoj tehnologiji. Posjetite nas i uvjerite se zašto je Kia Sportage najpopularniji izbor među našim kupcima.

Fleksibilne Opcije Kupovine
U Remexu vam nudimo fleksibilne opcije kupovine kako bismo vam olakšali put do novog automobila. Možete se odlučiti za kupovinu na lizing ili rate, što vam omogućava da izaberete plan koji najbolje odgovara vašem budžetu. Također, nudimo i mogućnost zamjene vašeg starog automobila za novi model, čime dodatno olakšavamo proces nabavke vašeg novog Kia vozila.

Iskoristite nevjerovatne popuste na Kia Stonic, Kia Ceed i Kia Sportage i uživajte u vožnji vrhunskih automobila po povoljnim cijenama. Remex vam nudi fleksibilne opcije kupovine i mogućnost zamjene starog automobila, kao i testne vožnje kako biste se uvjerili u kvalitet naših vozila. Posjetite nas u Tuzli i iskoristite ovu fantastičnu ponudu dok traje!

Ostale akcije

Salon Automobila Tuzla
remex-salon

Remex je oficijelni distributer i serviser KIA i FORD automobila za BiH.

Novosti

Prijavite se na newsletter kako bi bili obavješteni za najnovije akcije.

Obećavamo da čuvamo podatke!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Popluarne akcije
Scroll to Top