PON – SUB (08:00 – 17:00/15:00)

Husinskih Rudara 351, Tuzla / 035 302 000

Zamjena Guma: Brzo, Povoljno i S Uslugom Hoteljerstva u Remexu!

zamjena-guma

Ljeto je na vratima, a to znači samo jedno – vrijeme je za zamjenu guma! U srcu Tuzle, na adresi Husinskih Rudara 351, čeka vas naš stručni tim, spreman da brzo i efikasno promijeni vaše gume po povoljnim cijenama. Da, dobro ste pročitali! Mi ne samo da mijenjamo gume, već to radimo s osmijehom na licu i uz sjajne cijene koje će vas oduševiti.

zamjena-guma

Hotel za gume

Ako ste u dilemi gdje ostaviti svoje zimske gume dok ljetna sezona ne prođe, ne brinite se – Remex je tu da pomogne! Naša usluga hoteljerstva za gume je savršeno rješenje. Ostavite svoje zimske gume kod nas do zimske sezone i mi ćemo se pobrinuti da budu sigurne i spremne za ponovnu vožnju.

Asortiman novih guma i felgi

Ali to nije sve! Uz zamjenu guma, Remex nudi i širok asortiman novih guma raznih veličina i brendova. Bilo da tražite gume za gradsku vožnju, terenske avanture ili sportske izazove, kod nas ćete pronaći savršen par. I da ne zaboravimo – u našoj ponudi su i felge koje će vašem vozilu dodati onaj finalni, blistavi dodir.

Dakle, dragi naši vozači, nemojte čekati da se stvore redovi – ljeto je pred vratima, a vaše ljetne gume čekaju. Posjetite nas što prije i riješite obavezu.

Ostale akcije

Remex Servis
kontakt

Remex posjeduje cijeli tim visoko obučenih servisera, tako da nemate potrebu razbijati glavu o kvaliteti usluga. Sve je transparentno!

Prati nas

Novosti

Prijavite se na newsletter kako bi bili obavješteni za najnovije akcije.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Obećavamo da čuvamo podatke!

Popluarne akcije
Scroll to Top