PON – SUB (08:00 – 17:00/15:00)

Husinskih Rudara 351, Tuzla / 035 302 000

Prikolice za automobil

prikolice-za-automobil

Remex, lider u auto opremi, nudi širok spektar prikolica koje će zadovoljiti različite potrebe i omogućiti vam nezaboravna putovanja. 

1. Raznovrsnost Prikolica za Sve Potrebe

Remex se ponosi svojom raznovrsnom ponudom prikolica, pokrivajući širok spektar namjena. Bez obzira da li vam je potrebna prikolica za teret, kampovanje ili sportsku opremu, Remex ima rješenje koje će zadovoljiti vaše specifične zahtjeve.

2. Kvalitetna Izrada za Sigurnost na Putu

Sigurnost je uvijek na prvom mjestu, a Remex se brine o tome. Prikolice ovog brenda izrađene su od visokokvalitetnih materijala, pružajući izdržljivost i pouzdanost. Bez obzira na to koliko puta se odlučite zaputiti na put, Remex-ove prikolice će vam pružiti miran san i bezbrižno putovanje.

3. Inovativne Funkcije za Savršeno Iskustvo

Remex se ističe i po inovativnim funkcijama koje čine vaša putovanja udobnijim i praktičnijim. Pametna skladištenja, jednostavno sklapanje i lakoća vožnje samo su neki od aspekata koji čine Remex-ove prikolice vrhunskim izborom.

4. Stručna Ugradnja za Bezbrige Avanture

Pored impresivnog asortimana, Remex nudi i stručnu uslugu ugradnje prikolica. Njihovi tehničari će osigurati da vaša prikolica bude pravilno instalirana, prilagođena specifičnostima vašeg vozila i osiguravajući sigurnost na putu.

5. Prikolice Za Sva Godišnja Doba

Bilo da se upuštate u zimske avanture ili ljetne kampiranje, Remex ima prikolice prilagođene svim vremenskim uslovima. Otpornost na vremenske uvjete i dugovječnost čine ove prikolice idealnim pratiteljem za sva godišnja doba.

Ostale akcije

Remex Salon Automobila
remex-salon

Remex je oficijelni distributer i serviser KIA i FORD vozila za BiH.

Prati nas

Novosti

Prijavite se na newsletter kako bi bili obavješteni za najnovije akcije.

Obećavamo da čuvamo podatke!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Popluarne akcije
Scroll to Top