PON – SUB (08:00 – 17:00/15:00)

Husinskih Rudara 351, Tuzla / 035 302 000

Održavanje Vaših Građevinskih Mašina: Ključni Koraci za Produženje Radnog Vijeka

Kao vaš pouzdani partner u održavanju građevinskih i industrijskih mašina, želimo podijeliti ključne usluge servisa koje nudimo kako biste osigurali dugotrajan i pouzdan rad vaših mašina.

cummins

1. Servisiranje Hidrauličnih Pumpi i Komponenti

Hidraulične pumpe su srce vaših mašina. Naš tim stručnjaka osigurava da vaše pumpe i komponente budu u besprijekornom stanju, spremne za izazove na gradilištu.

2. Redovni Servis i Održavanje

Prevencija je ključna za smanjenje neplaniranih zastoja u radu. Naš redovni servisni program osigurava da vaše mašine ostanu u vrhunskom stanju s originalnim ili kvalitetnim zamjenskim dijelovima.

3. Remont Pogonskih Sistema

Mjenjači i osovine su vitalni dijelovi vaših mašina. Naša usluga remonta i popravke osigurava da vaši pogonski sistemi budu u optimalnom stanju, spremni za sve zahtjeve na terenu.

4. Servisiranje Dizel Motora

Dizel motori su temelj snage vaših mašina. Kao oficijelni serviser Cummins motora, garantujemo vrhunsku uslugu servisa i remonta vaših dizel motora kako bi se osigurala pouzdanost i dugovječnost vaših mašina.

5. Reparacija Hidrauličnih Čekića i Priključaka

Hidraulični čekići i priključci često su izloženi teškim uslovima rada. Naša usluga reparacije osigurava brzu i efikasnu popravku kako biste što prije vratili vaše mašine u pogon.

Dodatne Usluge:

  • Dijagnostika kvara i hitni intervencioni servis
  • Savjetovanje o optimizaciji performansi mašina
  • Obuka osoblja o pravilnom održavanju i korištenju mašina

Kao vaš pouzdani partner, Remex je tu da vam pruži sveobuhvatne usluge servisa i održavanja kako biste maksimalno iskoristili potencijal vaših građevinskih mašina. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o tome kako možemo podržati vaše poslovanje!

Ostale akcije

Remex Servis
kontakt

Remex posjeduje cijeli tim visoko obučenih servisera, tako da nemate potrebu razbijati glavu o kvaliteti usluga. Sve je transparentno!

Prati nas

Novosti

Prijavite se na newsletter kako bi bili obavješteni za najnovije akcije.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Obećavamo da čuvamo podatke!

Popluarne akcije
Scroll to Top