PON – SUB (08:00 – 17:00/15:00)

Husinskih Rudara 351, Tuzla / 035 302 000

Kia: Kia Ekskluzivna Akcija na određene Kia modele

kia-akcija

Dragi ljubitelji Kia vozila,

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo ekskluzivnu akciju koja će oduševiti sve ljubitelje KIA automobila. U toku je specijalna akcija na aktuelne modele godine, gdje možete ostvariti značajne popuste na tri izvanredna modela: Kia Stonic, Kia Ceed i Kia Sportage.

Koji KIA automobili su na akciji?

  1. Kia Stonic: Ušteda od 5.600 KM: Za sve one koji traže kompaktni SUV sa modernim dizajnom i izvanrednim performansama, Kia Stonic je pravi izbor. Trenutno, uz ekskluzivnu akciju, možete nabaviti ovaj atraktivni model za samo 31.899 KM, što je ušteda od 5.600 KM. Iskoristite priliku da vozite automobil koji kombinuje stil i funkcionalnost po povoljnoj cijeni.

  2. Kia Ceed: Ušteda od 5.000 KM: Ako ste u potrazi za automobilom koji nudi savršenu ravnotežu između sportskog duha i praktičnosti, Kia Ceed je idealan za vas. Sada, uz uštedu od 5.000 KM, možete ga imati za samo 36.999 KM. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da uživate u vožnji koja donosi performanse i komfor na visokom nivou.

  3. Kia Sportage: Ušteda od 4.200 KM: Kia Sportage, najprodavaniji model iz KIA porodice, sada je dostupan po nevjerovatnoj cijeni od 48.599 KM, uz uštedu od 4.200 KM. Ovaj model je savršen za sve koji žele pouzdan i prostran SUV sa naprednom tehnologijom i sigurnosnim značajkama. Posjetite nas i doživite zašto je Kia Sportage najpopularniji izbor među našim kupcima.

Fleksibilne Opcije Kupovine
U Remexu vam nudimo fleksibilne opcije kupovine kako bismo vam olakšali put do novog automobila. Možete se odlučiti za kupovinu na lizing ili rate, što vam omogućava da izaberete plan koji najbolje odgovara vašem budžetu. Također, nudimo i mogućnost zamjene vašeg starog automobila za novi model, čime dodatno olakšavamo proces nabavke vašeg novog Kia vozila.

Iskoristite nevjerovatne popuste na Kia Stonic, Kia Ceed i Kia Sportage i uživajte u vožnji vrhunskih automobila po povoljnim cijenama. Remex vam nudi fleksibilne opcije kupovine i mogućnost zamjene starog automobila, kao i testne vožnje kako biste se uvjerili u kvalitet naših vozila. Posjetite nas u Tuzli i iskoristite ovu fantastičnu ponudu dok traje!

Ostale akcije

Salon Automobila Tuzla
remex-salon

Remex je oficijelni distributer i serviser KIA i FORD automobila za BiH.

Prati nas

Novosti

Prijavite se na newsletter kako bi bili obavješteni za najnovije akcije.

Obećavamo da čuvamo podatke!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Popluarne akcije
Scroll to Top