PON – SUB (08:00 – 17:00/15:00)

Husinskih Rudara 351, Tuzla / 035 302 000

Kia akcija: Kia Best Buy popusti do 31. marta!

kia-best-buy

Dragi ljubitelji Kia vozila,

Vrijeme je da iskoristite izvanrednu priliku! Remex d.o.o., vaš pouzdan partner i ovlašteni zastupnik Kia vozila, donose vam ekskluzivnu Kia Best Buy akciju koja traje do 31. marta! Zato ako ste se razmišljali za kupovinu nove KIA-e, sada je idealna prilika.

Koji KIA automobili su na akciji?

  1. Kia Stonic – Sniženje od 5600 KM: Osvojite gradsku scenu u stilu s Kia Stonicom! Sada je vaša prilika da uživate u ovoj kompaktnoj ljepotici po nevjerojatnoj cijeni, s dodatnih 5600 KM popusta! Ovaj gradski SUV savršen je spoj stila, udobnosti i praktičnosti. Ne čekajte, već danas rezervirajte svoju probnu vožnju!

  2. Kia XCeed – Sniženje od 7500 KM: Žudite za avanturom? Kia XCeed je tu da zadovolji vašu želju! Ovaj dinamičan crossover spaja sportski dizajn s vrhunskom tehnologijom i performansama. I sada, s nevjerojatnih 7500 KM popusta, postaje još primamljiviji. Iskoristite priliku i osigurajte svoj XCeed prije nego što akcija završi!

  3. Kia Sportage – Sniženje od 5200 KM: Snaga, stil i sigurnost – sve to nudi Kia Sportage! Ovaj SUV je sinonim za pouzdanost i izdržljivost, savršen za vaše svakodnevne avanture. A sada, uz dodatnih 5200 KM popusta, postaje još pristupačniji! Ne propustite priliku za vožnju u luksuzu po cijeni koja će vas oduševiti.

Ne dopustite da vam ova izvanredna prilika izmakne iz ruku! Posjetite nas već danas u našem salonu u Tuzli i iskoristite nevjerojatne popuste na Kia Stonic, XCeed i Sportage modele! Naš tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju za sva pitanja i dodatne informacije. Budite brzi, akcija traje samo do 31. marta! Kontaktirajte nas na: 062 121 187 ili 061 039 545.

Ostale akcije

Salon Automobila Tuzla
remex-salon

Remex je oficijelni distributer i serviser KIA i FORD automobila za BiH.

Prati nas

Novosti

Prijavite se na newsletter kako bi bili obavješteni za najnovije akcije.

Obećavamo da čuvamo podatke!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Popluarne akcije
Scroll to Top