PON – SUB (08:00 – 17:00/15:00)

Husinskih Rudara 351, Tuzla / 035 302 000

Akcijske cijene velikog servisa za Volkswagen grupaciju automobila

U Remexu smo uvijek posvećeni pružanju vrhunske usluge našim kupcima, a sada imamo nešto posebno za sve vlasnike vozila iz Volkswagen Grupacije! Predstavljamo vam našu akcijsku cijenu za veliki servis, koji je dostupan za Volkswagen, Audi, Seat, Škoda i ostale automobile iz ove prestižne grupacije.

“Oduševljen sam njihovom uslugom velikog servisa. Od trenutka kada sam stupio u kontakt s njima, primijetio sam njihovu posvećenost i stručnost. Rezervacija termina bila je brza i jednostavna, a osoblje je bilo izuzetno ljubazno i susretljivo.”

KLIJENT REMEXA

Šta Podrazumijeva Usluga Velikog Servisa za Vaš Automobil?

U svijetu automobila, redovno održavanje je ključno za produženje životnog vijeka vašeg vozila i očuvanje njegove pouzdanosti. Jedan od najvažnijih oblika održavanja je veliki servis. Ali, šta zapravo podrazumijeva usluga velikog servisa i zašto je to važno?

 1. Zamjena seta zupčastog remena:
  Zupčasti remen je vitalna komponenta vašeg motora koja osigurava sinkronizaciju radilice i bregaste osovine, omogućavajući glatko i precizno funkcioniranje motora.
 2. Zamjena vodene pumpe:
  Zamjena vodene pumpe ključna je za očuvanje optimalne radne temperature motora i sprječavanje neželjenih kvarova.
 3. Zamjena antifriza:
  Zamjena antifriza važan je korak u održavanju vašeg vozila kako bi se osiguralo optimalno hlađenje motora i zaštita od korozije.

Garancija na veliki servis

Vaše povjerenje nam je važno, stoga vam nudimo četverogodišnju garanciju na naš rad ili 80000 pređenih kilometara, što god da prije dođe.

Gratis pregled u 36 tačaka

Želimo osigurati da vaše vozilo bude u najboljem mogućem stanju. Stoga, uz veliki servis, nudimo i besplatan pregled u 36 tačaka kako bismo osigurali da nijedan detalj ne ostane nezapažen.

 • 500 KM za automobile sa motorom 1.9 77kW
 • 530 KM za automobile sa motorom 1.6 TDI 77kW/66kW
 • 540 KM za automobile sa motorom 1.9 66kW/81kW
 • 550 KM za automobile sa motorom 2.0 TDI 103kW, 125kW

Ostale akcije

Remex Servis
kontakt

Remex posjeduje cijeli tim visoko obučenih servisera, tako da nemate potrebu razbijati glavu o kvaliteti usluga. Sve je transparentno!

Prati nas

Novosti

Prijavite se na newsletter kako bi bili obavješteni za najnovije akcije.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Obećavamo da čuvamo podatke!

Popluarne akcije
Scroll to Top