Kubota KX060-5: Savršen Bager za Sve Vaše Potrebe

kubota-kx060-5

Kubota KX060-5 je savršeni partner za sve vaše građevinske projekte, zahvaljujući svojoj snazi, izdržljivosti i svestranosti. Ovaj mini bager od 5 tona je dizajniran da pruži maksimalne performanse uz minimalne emisije, idealan za ekološki svesne operacije.

 

Motor:

  • Model: Kubota V2607-CR-E5
  • Snaga: 46,2 kW pri 2200 okr/min
  • Tehnologija: Common Rail System (CRS), Diesel Particulate Filter (DPF)

Dimenzije:

  • Radna težina: 5545 kg
  • Dubina kopanja: 3890 mm
  • Maksimalna visina kopanja: 5820 mm

Hidraulika:

  • Sistem: Load Sensing Hydraulic System
  • Protok pumpe: 149,0 l/min

Kabina:

  • Udobnost: Luksuzno sjedište, klima uređaj, prostrana unutrašnjost
  • Sigurnost: LED radna svjetla, sigurnosni pojas sa alarmom

Zašto Odabrati Kubota KX060-5?

1. Snaga i Efikasnost: Kubota V2607-CR-E5 motor pruža izuzetnu snagu i efikasnost. Sa sistemom za smanjenje emisija, ovaj motor osigurava da bager radi sa smanjenim uticajem na okolinu.

2. Napredan Hidraulički Sistem: Hidraulički sistem s osjetljivošću na opterećenje omogućava precizno upravljanje i optimizaciju potrošnje goriva. Ovaj sistem osigurava glatke operacije čak i pri visokim opterećenjima.

3. Udobnost i Sigurnost: Kabina KX060-5 je dizajnirana s naglaskom na udobnost i sigurnost. Luksuzno sjedište i klima uređaj omogućavaju dugotrajnu udobnost operatera. LED radna svjetla i sigurnosni pojas sa alarmom pružaju dodatnu sigurnost tokom rada.

4. Svestranost: Sa radnom težinom od 5545 kg i maksimalnom dubinom kopanja od 3890 mm, Kubota KX060-5 je sposoban za širok spektar zadataka. Bilo da se radi o iskopavanju, podizanju ili transportu materijala, ovaj bager je idealan za različite građevinske projekte.

Kubota KX060-5 je vrhunski mini bager koji kombinuje snagu, efikasnost, udobnost i sigurnost. Njegove napredne tehničke karakteristike i svestranost čine ga idealnim izborom za sve vaše građevinske potrebe. Za dodatne informacije i besplatne konsultacije popunite formu ispod.

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ime i Prezime

Ostale akcije

Remex Servis
kontakt

Remex posjeduje cijeli tim visoko obučenih servisera, tako da nemate potrebu razbijati glavu o kvaliteti usluga. Sve je transparentno!

Novosti

Prijavite se na newsletter kako bi bili obavješteni za najnovije akcije.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Obećavamo da čuvamo podatke!

Popluarne akcije
Scroll to Top