Zamjena Staro za Novo: Jednostavan Način da Vozite Novu Kiju ili Forda

U Remexu, zvaničnom distributeru i serviseru KIA i Ford vozila u Bosni i Hercegovini, nudimo vam izvanrednu uslugu zamjene starog automobila za novi. Ako razmišljate o osvježavanju vašeg vozila i prelasku na moderniji, sigurniji i efikasniji automobil, naša usluga “Zamjena staro za novo” je idealno rješenje za vas. Ova usluga vam omogućava da lako i povoljno zamijenite vaš postojeći automobil za potpuno novi KIA ili Ford model.

Kako Funkcioniše Zamjena Staro za Novo?

Proces zamjene starog automobila za novi je jednostavan i brz. Evo kako funkcioniše:

  1. Procjena Vašeg Starog Vozila: Donesite vaš stari automobil u naš salon u Tuzli gdje će ga naš stručni tim detaljno pregledati i procijeniti njegovu vrijednost.
  2. Odabir Novog Vozila: Pregledajte našu ponudu novih KIA i Ford vozila. Naš tim će vam pomoći da pronađete model koji najbolje odgovara vašim potrebama i željama.
  3. Konačna Ponuda: Nakon procjene vašeg starog vozila, dobićete konačnu ponudu koja uključuje vrijednost vašeg starog automobila kao avans za novi.
  4. Završavanje Transakcije: Nakon što se odlučite za novi automobil, završavamo sve potrebne formalnosti i vi možete odmah preuzeti vaš novi KIA ili Ford automobil.
staro-za-novo

Prednosti Zamjene Starog Automobila za Novi?

Usluga “Zamjena staro za novo” donosi brojne prednosti:

  • Finansijska Ušteda: Vrijednost vašeg starog automobila koristi se kao avans za kupovinu novog, čime se smanjuje iznos koji trebate dodatno platiti.
  • Jednostavan Proces: Sve formalnosti vezane za prodaju starog i kupovinu novog automobila obavljamo mi, što vam štedi vrijeme i trud.
  • Sigurnost i Pouzdanost: Novi KIA i Ford modeli dolaze sa naprednim sigurnosnim značajkama i boljim performansama, što osigurava sigurniju i udobniju vožnju.
  • Fleksibilne Opcije Plaćanja: U Remexu nudimo opcije plaćanja na rate i lizing, sa fiksnom kamatnom stopom i otplatom do 10 godina, što vam omogućava da planirate svoj budžet na najbolji način.

Ostale akcije

Remex Salon Automobila
remex-salon

Remex je oficijelni distributer i serviser KIA i FORD vozila za BiH.

Novosti

Prijavite se na newsletter kako bi bili obavješteni za najnovije akcije.

Obećavamo da čuvamo podatke!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Popluarne akcije
Scroll to Top