Automobil na Rate ili Lizing: Fleksibilne Opcije za Vaš Novi Auto

Kupovina novog automobila može biti jednostavnija i povoljnija nego što mislite, zahvaljujući opcijama plaćanja na rate i lizingu. U Remexu, zvaničnom distributeru i serviseru KIA i Ford vozila u Bosni i Hercegovini, nudimo vam različite načine kako da dođete do svog novog automobila uz fleksibilne finansijske opcije. Bez obzira da li ste zainteresirani za automobil na rate ili lizing automobil, mi imamo rješenje koje odgovara vašim potrebama.

Automobil na rate – prednosti


Automobil na rate je idealna opcija za one koji žele podijeliti trošak novog vozila na duži vremenski period. Ovo vam omogućava da odmah uživate u vožnji novog automobila, dok postepeno otplaćujete cijenu kroz mjesečne rate. Kupovina automobila na rate pruža vam finansijsku fleksibilnost i omogućava vam da upravljate svojim budžetom na način koji vam najviše odgovara. U Remexu, nudimo kupovinu automobila na rate sa fiksnom kamatnom stopom i otplatom do 10 godina, što znači da možete planirati svoje finansije bez nepredviđenih troškova.

Cijeli proces finaliziranja kupovine automobila radimo u saradnji sa renomiranim bankama kao što su Raiffeisen, Sparkase, ASA Banka i Porsche Leasing.

Zašto Odabrati Lizing Automobila?


Lizing automobil je odlična opcija za sve koji žele redovno mijenjati svoje vozilo ili ne žele brinuti o dugoročnom vlasništvu. Za one koji preferiraju lizing opciju, nudimo atraktivne uslove sa samo 15% učešća i mogućnošću otplata do 7 godina.  

Sa lizingom, vi plaćate mjesečne naknade za korištenje vozila tokom određenog perioda, nakon čega možete vratiti vozilo ili ga otkupiti po preostalom iznosu. Lizing automobila vam omogućava da uživate u vožnji novog automobila bez velikih inicijalnih troškova. 

KIA i Ford Vozila: Vaš Izbor, Naš Prioritet

Naše finansijske opcije su dostupne samo za KIA i Ford vozila, čime osiguravamo da svaki klijent dobije najviši nivo usluge i podrške prilikom kupovine novog automobila. Bez obzira da li ste zainteresirani za kompaktni SUV, sportski sedan ili prostrani porodični automobil, Remex vam nudi širok izbor modela koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

lizing-i-rate

Posjetite nas u našem salonu u Tuzli ili pozovite na broj 062 121 187 za više informacija o našim opcijama finansiranja. Naš stručni tim je tu da vam pomogne da izaberete najbolju opciju za vas i da odgovorimo na sva vaša pitanja. Ne propustite priliku da vozite automobil iz snova uz povoljne uslove plaćanja.

Ostale akcije

Remex Salon Automobila
remex-salon

Remex je oficijelni distributer i serviser KIA i FORD vozila za BiH.

Novosti

Prijavite se na newsletter kako bi bili obavješteni za najnovije akcije.

Obećavamo da čuvamo podatke!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Popluarne akcije
Scroll to Top