Remex Tuzla servis i prodaja vozila

Remex Tuzla je ovlašteni servis za Ford , Kia i Fiat vozila

Neprekidan progres novih tehnologija i alata (u servisu) te novih automobilskih tehnologija i prodajnih pristupa (u prodaji) svakako traže stalna ulaganja i opremljenost objekta ali i u obrazovanje prodajno-servisnog kadra.

Zastupnik Ford vozila

Remex je od početka 2007. godine preuzeo zastupništvo automobilskog brenda Ford. Nakon toga postajemo jedan od vodećih prodavaca Fordovih vozila u BiH.

Zastupnik Kia vozila

Krajem 2015. godine postajemo zastupnik vozila Kia. Nakon prve uspješne godine Remex je nagrađen kao najuspješniji prodavac u ovlaštenoj mreži u BiH.
Ponosni smo na svoje mogućnosti u proizvodnji i uslugama, kao što ste vi ponosni na svoje vozilo . Želimo da zadržimo vaše vozilo u istom stanju kao kad je napustio salon, pružajući vam usluge koje trebate.

Posjedujemo veliki izbor autodijelova renomiranih svjetskih vodećih proizvođača.

➡ Pored toga što je firma Remex d.o.o ovlašteni servis za: Ford , Kia i Fiat vozila, također servisira i sve ostale marke vozila. 

 Auto servis Remex u Tuzli je savremeno opremljen za popravku svih vrsta putničkih vozila te naši stručni automehaničari garantiraju vrhunski, brz i povoljan popravak i servisiranje Vaših vozila.

 Zahvaljujući nabavi kvalitetnih autodijelova renomiranih svjetskih proizvođača osiguravamo svojim kupcima dijelove provjerene kvalitete po povoljnoj cijeni.

 Širok asortiman proizvoda i stručno, iskusno osoblje omogućuju da brzo i kvalitetno zadovoljimo potrebe naših kupaca.

Pored servisiranja vozila firma Remex Tuzla vrši i prodaju vozila.
Pored kataloških cijena vozila Ford i Kia u salonu Remex Tuzla, svakodnevno možete pronaći i akcijske cijene pojedinih modela auta.
Od akcijskih modela trenutno možemo izdvojiti:

– Ford Kuga u Trend paketu opreme, sa motorom 1.5 TDCi snage 88kw 120ks po cijeni od 36.990,00 KM sa PDV-om

– Ford Kuga u Business paketu opreme, a motorom 1.5 TDCi snage 88kw 120ks po cijeni od 38.990,00 KM sa PDV-om

– Kia Sportage NEW Facelift sa popustom od 5.000 KM na vozila sa lagera

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *