Ford Focus Tuzla Remex Auto Salon

Prodaja Fordovih vozila u Tuzli

Komforan, moderan i pouzdan, a uz to i po povoljnoj cijeni: Ford automobil je sinonim za odlično vozačko iskustvo. Ova marka automobila spada u najviše kupovane nove automobile u regionu. Prodaja Fordovih vozila u Tuzli je pravi izbor za vas što se tiče kupovine kola u BiH! Uz ovlašteni servis Ford vozila, u Remex Auto Salonu možete nabaviti i nove Ford automobile.

Najpopularniji Ford automobili u BiH

Ford je jedan od najpopularnijih automobila kod nas. Zato ne čudi da prodaja Fordovih vozila u Tuzli ide kao na traci! Proizvode se modeli pogodni za svačiji džep i način života, ali i različito društvo na putu. Dobri su za kupovinu prvog automobila, mlade, samce, ali i porodice s djecom.  U našoj ponudi možete, između ostalog, pronaći ove Fordove modele:

  • Ford Fiesta (nagrađivani EcoBoost benzinski motor i pametna, štedljiva potrošnja goriva uz pomoć Start & Stop sistema, automatski parking sistem, posebna tehnologija za sprečavanje saobraćajnih nezgoda – samo detalji svega što ima nova Ford Fiesta);
  • Ford Focus (jedan od najprodavanijih u svojoj klasi, veoma komotan i kompaktan: novi Ford Focus opremljen je najmodernijom pametnom tehnologijom, koja je unaprijedila sve njegove funkcije);
  • Ford B – Max (Active City Stop tehnologija automatskog kočenja pomaže u sprečavanju sudara u sporoj vožnji, Ford SYNC omogućava kontrolu glasovnim komandama, a novi Ford B – Max ima EcoBoost motor sa najboljom potrošnjom u klasi);
  • Ford Ecosport (sjedišta i volan sa grejanjem, sistem za nadzor pritiska u gumama, pogon na sva 4 točka… Vrhunska tehnologija (Hill Start Assist, Ford SYNC)omogućava da se novi Ford Ecosport besprekorno vozi).

Ovo su odlični i pouzdani modeli automobila koji su naročito pogodni za porodičnu vožnju. U našem salonu možete naći još neke, nove modele, i upoznati se sa kompletnom ponudom kada su u pitanju Ford automobili u Tuzli. Opredelite se za novi auto kod nas i uživajte u vožnji.

Ovlašteni servis Ford Tuzla

Remex nije samo ovlašteni zastupnik za Ford u BiH, već i ovlašteni servis Ford automobila u Tuzli.

Servisiranje Fordovih vozila vršimo u skladu sa najvišim stručnim i tehničkim standardima kompanije. Koriste se isključivo originalni auto dijelovi za Ford automobile, što važi i za dodatnu opremu i alate. Naši tehničari su stručno osposobljeni i možete biti sigurni da će eventualni kvar biti saniran za tren oka.

Prodaja Fordovih vozila u Tuzli: svratite u Remex Auto Salon!

Remex Auto Salon je još od 2007. godine ovlašteni zastupnik Ford vozila u BiH. Od tada, Remex je među najuspješnijima kada je u pitanju prodaja Fordovih vozila u Tuzli. Kod nas po svoj novi Ford dolaze i iz susjednih gradova. Novi Ford na prodaju naći ćete u našem ovlaštenom salonu.

Kontaktirajte nas ili svratite u Ford ovlašteni salon u Husinskih rudara 351.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *