Ford Mondeo 2.0 TDCi 110kw 150ks

13165 N Auto Show Ave Surprise, AZ 85388
Car Brochure

Budimo iskreni i potvrdimo kako je Mondeo nekako nestao sa radara. Impresionirani smo i možda nam je žao što korisnici D segmenta moraju dvaput razmisliti prije nego što pogledaju što Mondeo nudi, i to je šteta. Nedostatak kupaca i ovog automobila, koji, pogotovo kada se uzme u obzir njegova trenutna cijena, ima što reći svojim konkurentima i ponuditi svojim klijentima

Mondeo je godinama pritisnut, ali s lakoćom se suočava sa njima i nastavlja da nudi dinamičnost i atraktivnost vanjskog dizajna koji se susreće u nedavnim natjecanjima. Drugim riječima, na njegov dizajn nitko ne bi trebao imati nikakve primjedbe. Na prednjoj strani Mondao je “pozajmio” nešto od Aston Martina, unazad vidljive Jaguar uticaje, a ova kombinacija je podsjetnik u vrijeme kada su spomenuti brendovi bili pod kapom Forda. Markant prednji kraj je dopunjen pozadinom “liftback” koja garantuje vrhunsku udobnost.

Ono što će svi primetiti kod Mondea kada je u pitanju unutrašnjost je činjenica da u putničkom prostoru postoji ogroman prostor, tako da nema ograničenja visine i širine putnika na zadnjoj klupi, a dodali smo da stražnja sjedala nude naslone za ruke s držačima čaša. i tzv. skijalište. Od prednjeg prostora, naravno, nema smisla ili razgovora jer ima daleko više nego što je potrebno. Spomenimo da Mondeo ima dimenziju 4871 x 1852 x 1490 mm i da međuosovinsko rastojanje ima pogodnost od 2850 mm. Visok nivo udobnosti i udobnosti garantuje dobra izolacija i udobno i široko sedište koje zadovoljava telo i telo vozača.

Od pojedinačnih komponenti serijske opreme, skicirat ćemo samo nekoliko značajki koje smatramo najvažnijima. Na primjer, postoje zračni jastuci za vozača i suvozača, prednji zračni jastuci i zračne zavjese, a sigurnost će također doprinijeti ESP, ABS, TCS, BAS, EBD, BLD + (HSP), HSA (visinski pomični pokretači) i tako dalje.

Mondeo sa 2,0-litreni turbodizelski 4-cilindrični motor snage od 110 kW, odnosno 150 KS pri 3500 o/min te najvećeg okretnog momenta od 350 Nm koji je dostupan između 2000 i 2500 o/min. Riječ je o pogonskom stroju koji donekle zahtijeva više okretaje, no tijekom cijelog svog raspona nudi relativno miran i tih rad. Nadalje, radi se o odličnom izboru za Mondeo s obzirom da će dotični motor, u suradnji s preciznim 6-stupanjskim mjenjačem kratkog hoda ručice i solidno podešenih prijenosnih omjera, vlasnicima ponuditi odličnu kombinaciju štedljivosti i agilnosti kakvu svojim vlasnicima mora pružiti limuzina ove klase i cjenovnog razreda.

U prodajnom salonu firme Remex d.o.o u Tuzli koja je ovlašteni prodavac i servis za Ford vozila na adresi Husinskih Rudara 351 možete pronaći vozilo Ford Mondeo po akcijskoj cijeni koja je više nego prihvatljiva u odnosu na katalošku ali i konkurenciju kad se tiče samog Ford Mondea.

Iz ponude izdvajamo Ford Mondeo 2.0 TDCi 110kw 150ks po cijeni od: 47.900,00 KM sa PDV-om

Car Equipment

  • +ABS
  • +AEB
  • +Air conditioning
  • +ESP
  • +SYNC
Phone:
+ 387 62 121 187
Email:
jasmin.mesic@remex.ba
Country:
BA
Town:
Tuzla

Related Cars