Ford Kuga Business 1.5 TDCI 88kw 120ks

13165 N Auto Show Ave Surprise, AZ 85388
Car Brochure

Uz lagano dotjerivanje vanjskog izgleda i bogatiju serijsku opremu, Fordov kompaktni SUV postao je još komforniji i sigurniji, a zahvaljujući novom multimedijalnom sustavu uskladio je i korak s modernim vremenima

Nekoliko dodatnih centimetara lima u stražnjem dijelu bilo je dovoljno za drastičnu promjenu karaktera. Ford Kuga u prvom izdanju predstavljenom 2008. oduševio nas je dinamičkim osobinama. Uz precizan upravljač i pouzdan ovjes prvi Fordov kompaktni SUV kroz zavoje je prolazio bolje od većine sedana tog vremena, no druga generacija, koju smo upoznali samo četiri godine kasnije, bila je osam centimetara duža i skrojena prema obiteljskim mjerama. Formula u koju je ubačeno malo manje osobnosti, a više udobnosti i prostora donijela je nove klijente i to ne samo u Europi. Uostalom, drugim izdanjem Kuga je postala globalni automobil koji se sviđa i Kinezima. Nagla metamorfoza, potaknuta politikom stvaranja jednog modela za cijeli svijet, pokrenuta od strane nove generacije šefova u Americi, djelovala je uvjerljivo. Kuga je postala bolje opremljena, sigurnija i komfornija, a u konačnici se ni ponašanje u vožnji ipak nije značajnije promijenilo. Ovjes je omekšan da lakše probavlja neravnine, ali to nije utjecalo na lakoću upravljanja, jednu od vrlina kojom je Kuga od samog početka plijenila pažnju.

Drugom generacijom ušlo se i u uobičajene ritmove, pa u četvrtu godinu na tržištu Kuga ulazi osvježenog izgleda, s novom elektronikom i bogatijom listom opcija. Redizajn je donio novu trapezoidnu rešetku ispred hladnjaka, kojom se Kuga stilski usklađuje s ostalim Fordovim modelima u ponudi, s posebnim naglaskom na Edge. Na određeni način unijelo je to dodatni dašak Amerike, a kad tome dodamo poneki novi pregib i detalj na karoseriji, nova svjetla sprijeda i straga, Kuga djeluje zanimljivije i atraktivnije. Vanjske dimenzije su pritom ostale gotovo iste, jer je u pitanju ipak tek lagani facelifting, dok su novosti u unutrašnjost prvenstveno vezane uz gornju zonu središnje konzole na kojoj se ponosno ukazao multimedijalni sustav SYNC 3, koji donosi dramatičnu promjenu u odnosu na prethodnika. Za početak koristi novu platformu – Windowsi su ustupili mjesto trenutno moćnijem QNX-u, koji jamči brži i precizniji protok informacija. Displej od 7,9 inča osjetljiv je na dodir, s opcijama karakterističnim za tablete koje dozvoljavaju povećanje ili pomicanje slike s prstima (Pinch and Swipe). Pored toga sustavom se može upravljati glasom, a povezivanje na internet ostvaruje se putem pametnih telefona, među ostalim i pomoću aplikacija Apple CarPlay i Android Auto.

S redizajnom je ponuda motora obogaćena i dizelskim 1.5 TDCi (120 KS).

Motor je miran čak i pri prvom jutarnjem pokretanju što start/stop uređaj čini gotovo neprimjetnim. Mjenjač ima zavidnu preciznost hoda ručice i dobro raspoređene stupnjeve prijenosa.

U prodajnom salonu firme Remex d.o.o u Tuzli na adresi Husinskih Rudara 351, možete pronaći vozila Ford Kuga po akcijskim cijenama.

Iz ponude izdvajamo Ford Kuga sa Business paketom opreme, motorom 1.5 TDCI snage 88kw 120ks sa cijenom od: 38.990,00 KM sa PDV-om

Za sve ostale informacije možete kontaktirati na:

Tel: +387 35 302 000
Mail: info@remex.ba

Car Equipment

  • +ABS
  • +AEB
  • +ESP
  • +Parking sensors
  • +SYNC
Last Name:
Mešić
Phone:
+ 387 62 121 187
Email:
jasmin.mesic@remex.ba
Country:
BA
Town:
Tuzla

Related Cars