Ford Focus Business 1.5 TDCi

Remex Tuzla, Husinskih Rudara 351
Car Brochure

Mi u Fordu kontinuirano radimo kako bismo Vam olakšali život. Bilo da se radi o dodatnoj opremi za Vaše novo vozilo ili servisiranju starog, uvijek možete pronaći naše najnovije ponude za Vas.

Šta je zajedničko između “forda fokusa” i recimo “golfa” i sličnih automobila? To je predvidivost. Ako ste vozili automobil neke od tih marki, možete sjesti u model generaciju, dvije noviji i stariji i tačno ćete zanti šta da očekujete od njega. Naravno, tehnološki će se razlikovati, mehaničko prijanjanje će biti veće, ali geni su geni. Paradoksalno je da je upravo ovo odlika automobila koje smatramo da se nalaze u premijum segmentu…

Restilizujući treću generaciju “fokus”, Ford se odlučio za prilično radikalne poteze. Kada se pojavila, ova generacija “fokusa” je dobila kritike da je bezlična, generički zamišljena, gotovo nedostojna imena koje nosi. Zbog toga su dizajneri ovaj put stvari dotegli i doveli na nivo koji “fokus” zaslužuje.

Promjene na karoseriji su lako vidljive. Prije svega ističe se nova maska hladnjaka koja umjesto bezlične “face” izgleda kao “astonov” mlađi brat. Ford je ovim zaokružio nastup game svojih vozila, a to je nešto za čime svi ozbiljni proizvođači automobila teže. Promjena maske uslovila je i izmjene u farovima, haubi, pa i prednjim krilima.

Akcijska cijena vozila Ford Focus

Motor: 1.5 TDCi 95ks
Paket opreme: Business
Godina proizvodnje: 2018

Akcijska cijena 28.990,00 KM sa PDV-om

Akcija traje do isteka zaliha.

Car Equipment

Phone:
+ 387 62 121 187
Email:
jasmin.mesic@remex.ba
Country:
BA

Related Cars